E kujtimin tone te vjeter
Panoramen tone te jetes
Qe e kam me ty
Do e shkruaj aty
Se do jem per ty, do jem aty
Se do jem per ty, do jem aty
Pergjithmone e jotja une jam
[REF.:]
Se ti e ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
Do t’me mungoje
dhe nese nuk do te takoja kurre
E ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
E çfare do ti nga une,
Do e kesh gjithmone
Se per mua je frymarrje
emri jot ne vena me fle
me shiko ne sy
boten jap per ty
Se do jem per ty, do jem aty
Se do jem per ty, do jem aty
Pergjithmone e jotja une jam
[REF.:]
Se ti e ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
Do t’me mungoje
dhe nese nuk do te takoja kurre
E ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
E çfare do ti nga une,
Do e kesh gjithmone
Do bertas me ty
mbase do t’shaj ty
do merzitemi pa fund
e di do ket lote
e di do jene kot
betohem para teje sot
s’do te flas me ty
Nje dit ndoshta dy
ndjenja jon te gjitha i mund
betohem un sot
e jotja un jam
(e ke çelsin e zemres
e ke çelsin e zemres)
no, no, no, no, no, no…
yeeeeieeeiii
[REF.:]
Se ti e ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
Do t’me mungoje
dhe nese nuk do te takoja kurre
E ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
E çfare do ti nga une,
Do e kesh gjithmone
E çfare do ti nga une,
Do e kesh gjithmone E tani une do hap fleten,
Fleten e volumit tjeter,
Qe do nis me ty,
Une jetoj per ty.

Comments are closed.

Post Navigation